Baby Lulu (helenegare) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Baby Lulu

Har hatt lyst på egen hund helt siden jeg var liten. Men det har liksom aldri passet å ha en egen før. Har jobbet i snart tre månder med alaska huskyer og liker de vedlig godt. Meeen tenkte siden vi har 62 slike hunder på jobb at det kanskje ble lit mye med en hjemme å. Vurderte og bare finne med en liten selskaps hund. 

Skulle bare dra og kjøre noe hundefôr til turisthundan. Tok en kopp kaffe med en vi sammarbeider med. Så spurte han om jeg ville ha en valp. Jeg sa selvføgelig ja. Han hadde telt over alle valpene han hadde og pluss at han skulle få noen til. Så da trengte han egentlig ikke alle. Tok med meg Lulu hjem samme dagen. Siden da har hun vært med meg på alt. Hun er med på jobb, er med i stallen og inne i huset. Slitet med at ho enda ikke har skjønt helt hvor do er men ho er enda ikke så gammel. 

Er så greit. Lulu skal få bli med på jobb å trenes med de andre unghunden når hun er gammel nok. Og vist jeg skal bort kan hun være på jobb. Så alt passer veldig bra. Bortsett fra at Lulu ikke kan komme inn i huset til mamma og resten av familien min siden beste vennen til lillebror er alergisk. Men hun trives ute der med hestene og alt annet som er der. 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

 

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta